U8 - DVA ZÁPASY DOMA
U8 - DVA ZÁPASY DOMA
04. 10. 2024

U8 - DVA ZÁPASY DOMA

AFK SLAVOJ PODOLÍ : ČAFC PRAHA 13:37 (5:17) AFK SLAVOJ PODOLÍ : FK DUKLA JM 11:34 (4:14)
ČAFC PRAHA
V neděli jsme za krásného dopoledního počasí nastoupili k dalšímu domácímu zápasu. Od počátku jsme se snažili být pro ČAFKu rovnoceným soupeřem, což se nám i celkem v první polovině dařilo.  Bohužel v druhé části zápasu nám již chyběl lepší pohyb a naše chyby začal soupeř trestat lacinými góly. I přesto musíme kluky pochválit za dnešní výkon a za zlepšení, které je vidět každým zápasem.
Bohužel vzhledem ke všem naším soupeřům máme minimálně půlroční skluz, kdy všichni ostatní spolu trénují již minimálně od jara. My jsme se sešli v tomto sestavení teprve na začátku září, a tak věříme, že až se také sehrajeme, přijde i to vítězství.
 
FK DUKLA JM
Ve středu jsme odehráli další domácí zápas, kdy k nám zavítali kluci z Dukly JM.  I přes prohru musíme dneska kluky za výkon moc pochválit. Konečně začíná naše hra vypadat tak, jak se učíme na trénincích - zrychlujeme rozehrávky, snažíme se hlídat postavení soupeře, dokonce jsme viděli i krásné přihrávky, kluci začínají zápas prožívat i na střídačce, kdy svými komentáři baví nejen spoluhráče, ale i nás trenéry.
Takže na trénincích jedeme v tomto tempu dále a těšíme se na další výsledky.
 

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ