U8 - DVĚ PROHRY VENKU
U8 - DVĚ PROHRY VENKU
27. 09. 2024

U8 - DVĚ PROHRY VENKU

FC HÁJE : AFK SLAVOJ PODOLÍ 52:7 (27:4) FK ADMIRA : AFK SLAVOJ PODOLÍ 33:11 (14:8)
FC HÁJE
Ve čtvrtek 12.9. nás čekala předehrávka na Hájích. Již skutečnost, že výkop je v 15.30 hod. pro většinu rodičů znamenala velkou výzvu dostat se na hřiště soupeře s časovým předstíhem, aby kluci měli čas se převléknout do dresů. Někteří přibíhali rovnou ze školy ještě s aktovkou na zádech, nejžhavější téma v šatně nebyl fotbal, ale co se probíralo ve škole, kdo má jaký domácí úkol a kdo je jak z toho sezení v lavici unavený.
I když samozřejmě soupeř měl stejné podmínky jako my, dokázal se s nimi vypořádat mnohem lépe. Dnes se nám bohužel moc nedařilo - ztráceli jsme míče, nedobíhali soupeře, nedrželi postavení a i přes snahu střílet na branku nám tam padlo minimum míčů. Zaslouženě vyhrál lepší tým na hřišti, ale hlavu nevěšíme a těšíme se na další zápas, který odehrajeme na domácí půdě.

Nedělní domácí zápas s XAVEROVEM byl vzhledem k nepříznivému počasí zrušen a tak si na zápas na domácí půdě musíme zatím počkat.
 
FK ADMIRA
V neděli 22.9. nás čekal další venkovní zápas, a to na hrišti Admiry. Kluci přijeli na hřiště soupeře za krásného odpoledního sluníčka, a to v dobré náladě a touhou předvést na hřišti to nejlepší co v nich je.
Od počátku zápasu se nám vedlo velmi dobře, byli jsme pro kluky z Admiry vyrovaným soupeřem. Jen snad více si přihrávat a lépe držet pozice, ale i to se časem pořádně naučíme.
Bohužel ve třetí čtvrtině nám začali docházet síly a pomalu jsme přestávali hrát, nestíhali jsme soupeře, na balónu jsme byli vždycky pozdě a toto soupeř trestal lacinými brankami. I přesto jsme si zápas užili a fotbal nás nepřestal bavit.
Teď nás čekají zase tréninky, kde se budeme potřebné věci opět učit a věřím, že se kluci budou zápas od zápasu zlepšovat. 
 
Za trenéry U8 Karel Snopek

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ