MUŽI A - NEZVLÁDNUTÝ ZÁPAS V CHABRECH
MUŽI A - NEZVLÁDNUTÝ ZÁPAS V CHABRECH
22. 05. 2024

MUŽI A - NEZVLÁDNUTÝ ZÁPAS V CHABRECH

SK DOLNÍ CHABRY - SLAVOJ PODOLÍ 3:0 (0:0)

SK Dolní Chabry - AFK Slavoj Podolí 3:0 (0:0)
Branky: 65. Jírovec z penalty, 81. Sevček, 87. vlastní V. Vlasák. ŽK: 6. Vágner, 68. Matějka – 41. Šimák, 60. Podobský, 63. Pospíšil, 90.+3 Čmelík. ČK: 77. Podobský (AFK Slavoj Podolí). Rozhodčí: Štěrba – Stěhule, Vondráček. Diváků: 256.
Dolní Chabry: Dikusar – Klimt, Vágner (57. Chaloupka), Matyáš, Horáček – J. Škurek, Jírovec – Matějka, Bílek (80. Sevček), Š. Veselý (72. M. Škurek) – Palma. Trenér: Tomáš Vajnar.
Podolí: Pospíšil – Šimák, Němeček (46. Bednář), Čmelík, Krob (46. V. Vlasák) – V. Procházka, Brož – Kocour (89. Zdobnický), Štrajt (69. Brezina), Chlum (69. Jůzek) – Podobský. Trenér: Petr Majer.

Ohlasy utkání
Dominik Janda (Dolní Chabry): Pro nás velice důležité vítězství nad sousedem v tabulce, které nám vylepšilo pozici pro zbylá utkání. Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a vytvářeli si šance. Jen naší nepřesností v ofenzivě, kdy své šance neproměnili jinak dobře hrající Palma nebo Klimt s Bílkem, jsme nešli do vedení dříve. I přes herní převahu jsme branku nevstřelili. Do druhého poločasu jsme nevstoupili vůbec dobře a hned z jeho úvodu nás podržel důležitým zákrokem Dikusar, který nadvakrát zlikvidoval jedinou gólovou šanci soupeře. S přibývajícím časem jsme se opět dostali do hry, z čehož pramenil pokutový kop, který Jírovec s přehledem proměnil. Soupeř svojí nedisciplinovaností přišel o vyloučeného hráče a zde se utkání zlomilo úplně. My postupně přidali ještě dvě branky a důležité vítězství bylo na světě. Výkon byl dobrý a musíme na něj navázat i v dalších zápasech, aby se záchrana stala realitou.
Petr Majer (Podolí): Domácí vyhráli zaslouženě, i když byl výsledek přes hodinu remízový. Musím se zmínit, že se hrálo na špatném hřišti, ale to vůbec neomlouvá náš výkon. Domácí pochopili, o co se hraje, šli si za tím více a odměnou jim jsou získané tři body. Od nás špatný zápas, v podstatě jsme zde nepředvedli vůbec nic. Jsem z našeho vystoupení velmi zklamaný, ale přesto věřím, že se do další záchranářské bitvy doma s Braníkem dáme dohromady a zvládneme to lépe než v Chabrech.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ