MUŽI A - OPĚT PROHRA O GÓL
MUŽI A - OPĚT PROHRA O GÓL
30. 04. 2024

MUŽI A - OPĚT PROHRA O GÓL

SLAVOJ PODOLÍ - SK TŘEBORADICE 1:2 (1:2)

AFK Slavoj Podolí – SK Třeboradice 1:2 (1:2)
Branky: 15. Podobský – 6. Kraus, 37. Pozníček. ŽK: 32. Brož – 45. Jahoda, 90.+3 Pozníček. Rozhodčí: Zelený – Stěhule, Pazderský. Diváků: 70.
Podolí: Pospíšil – Šimák, Bednář, Němeček, Čmelík – Brož (66. Jůzek) – Kocour (84. Štrajt), V. Procházka, Brezina (68. Šulc), Chlum (84. Krob) – Podobský. Trenér: Petr Majer.
Třeboradice: Lončák – Pozníček, Jurčík, Červenka, J. Hájek – P. Klouček – Jahoda (51. R. Farkaš), Ploc (72. Kvapil), Vávra, Kraus (89. Štegl) – Šťovíček (72. Lebovych). Trenér: Jan Novák.

Ohlasy utkání
Petr Majer (Podolí): Je to stále stejný příběh v hodnocení, jediné, co se mění, je to, že nám ubývá počet kol do konce soutěže. Všichni umíme počítat a asi se nás budou bohužel týkat příčky barážové či přímý sestup, i když stále je ve hře ještě dost bodů. Stále, dle mého názoru, děláme v zápasech málo pro zisk vítězství, ale věřím, že v dalších zápasech tam kluci tu hodnotu navíc přidají. Chtěl bych na hřišti vidět větší boj o holý přeborový život. Další šanci na bodový zisk máme příští víkend na hřišti Dukly Jižní Město.
Jan Novák (Třeboradice): Do utkání jsme vstoupili výborně a zejména po stranách jsme se dokázali dostávat do šancí. Hned v šesté minutě se nám podařilo dobrý vstup potvrdit úvodní brankou Krause. Pak se hra trošku vyrovnala a Podolí hrozilo zejména z dlouhých balonů za obranu a bohužel i díky jednomu takovému se dokázalo prosadit. Naštěstí nás to příliš nerozhodilo a po krásné kombinaci jsme si dokázali ještě do přestávky vzít vedení zpět. Druhý poločas Podolí, i zejména díky příchodu Jůzka, ještě více zjednodušilo hru a vše hráli na něj. Musím tým pochválit, že si s ním dobře poradilo, i když souboje s ním jsou velmi těžké. My naopak mohli z několika brejků definitivně rozhodnout, ale bohužel jsme neproměnili ani ty nejvyloženější gólovky. Proto to byl boj až do konce utkání, ale naštěstí s dobrým koncem pro nás. Tři body jsou pro nás super. Jen mě mrzí zranění Jahody, který odehrál velmi dobrý zápas.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ