U15 - SEDM GÓLŮ V ŘEPORYJÍCH
U15 - SEDM GÓLŮ  V ŘEPORYJÍCH
22. 10. 2024

U15 - SEDM GÓLŮ V ŘEPORYJÍCH

ŘEPORYJE - SLAVOJ PODOLÍ 0:7 (0:2)
Dnešní utkání s Řeporyjemi, mělo obdobný průběh jako pohárové utkání hrané se stejným týmem.
V prvním poločase byla hra z obou stran velmi nepřesná, ale nám se podařilo vstřelit branku hned v 1min. a do půle ještě jednu branku.
Kdyby v 20. minutě svítilo na světelné tabuli skore 0:6, nikdo by se divit nemohl. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:2. První půle z naší strany - snad nejhorší poločas zatim probíhající sezóny. Po prvním poločase se v šatně něco klukům řeklo a do druhé půlky nastoupilo úplně jiné mužstvo AFK. Najednou hrajeme v pohodě a začneme se prosazovat. Byli jsme u všeho dříve, začali jsme hrát kombinačně, po stránách a prosadili se i střelecky. Ve druhé půli 5 vstřelených branek v síťi domácích a to byla naše zasloužená odměna. Odvážíme si důležité tři body do naší tabulky z hřiště domácího týmu.
Nerad vyzdvihuji jednotlivce, protože hrajeme jako tým, ale dnes musím vyzdvihnout perfektní výkon našeho gólmana Alexe, kdy jednak vychytal další nulu, ale zlikvidovali bravůrně dvě jasné gólové šance domácích.
Jen malá, ale opravdu malinká výtka v zakončení některých hráčů - kluci víc klidu a ono to přijde a pak to začne padat!!!
Všem velká pochvala za druhý poločas.

FOTBAL NA PODOLÍ PODPORUJÍ